ditisjoylabel


Door mijn rijkdom aan talenten en mijn grote wereld aan interesses is het voor mij een lange zoektocht geweest om een duidelijke focus aan te brengen. Ik had geen flauw idee waarin ik me kon onderscheiden omdat ik juist datgene waarin ik goed was eigenlijk heel gewoon vond. Gedurende de studie Communicatie, Media & Design waarin ik de ruimte kreeg om te ontdekken, te spelen en zoveel mogelijk fouten mocht maken, ontdekte ik de kracht van de positieve psychologie. Ik ging midden in mijn persoonlijk leiderschap staan,

waarna alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Mijn focus lag volledig op het ontdekken en ontwikkelen van talent, persoonlijk leiderschap, branding en creativiteit. Deze onderwerpen heb ik met elkaar in verbinding gebracht en ben ik tools en werkvormen gaan ontwikkelen vanuit design thinking en service design. Ik ontwikkelde een eigen methode vanuit de positieve psychologie, de self determination theory en het collectief onderbewuste van Jung. Hiermee ben ik afgestudeerd en is JOYlabel ontstaan.