1
talent-2.2

JOYlabel heeft een vast pakket workshops ontwikkeld. Daarnaast is het mogelijk om losse workshops af te nemen. Geen saaie Powerpoint presentatie maar een prikkeling van alle zintuigen. Inspiratie, uitdaging, diepgang, verbinden, proeven, horen.
De workshops van JOYlabel zijn een feestje !!!

Workshop 1 - Bekijk hier meer info:
Workshop 1
In deze workshop staat het persoonlijk verhaal van iedere deelnemer centraal. Bij het uitdragen van jouw unieke verhaal gaat het om het ontdekken en vormgeven van jou als persoon. JOYlabel biedt de gelegenheid om persoonlijke focus en inzicht te realiseren. Je (her)ontdekt waar je hart sneller van gaat kloppen en wat je talenten en kwaliteiten zijn.


Workshop 2 - Bekijk hier meer info:
Workshop 2
Workshop twee is meer gericht op de omgeving. Welke context en omgevingsfactoren zijn er voor nodig om jouw unieke persoonlijke verhaal vorm te geven, te kunnen vergroten en optimaliseren.

Waar haal je je kennis en inspiratie vandaan en waar, wat en wie zijn je belemmeringen. Je leert hoe je belemmeringen kunt omzetten naar mogelijkheden en kansen.Workshop 3 - Bekijk hier meer info:
Workshop 3
In de laatste workshop gaan we de ontdekte perspectieven vertalen naar concrete plannen.
JOYlabel geeft inzicht in welke stappen je moet ondernemen om je unieke talenten en kwaliteiten maximaal tot bloei te laten komen en kleine en grote dromen te kunnen realiseren. JOYlabel biedt handvatten, daagt uit en inspireert om de vertaalslag te kunnen maken van passie naar échte verandering.

Aan het einde van de laatste workshop heb je een concreet ontwikkelingsplan waar je direct mee aan de slag kunt.
Mail en social media

1